Кримінал

На Срібнянщині покарали ялинкового вандала

На початку року мешканці Срібного були неприємно вражені витівками невідомих вандалів.

У ніч на 3 січня 2018 року на центральній площі селища невідомі зірвали та потрощили ялинкові прикраси на новорічній ялинці. Всього пошкоджено 47 ялинкових куль загальною вартістю 3213грн. Вжитими заходами встановлено причетну до даної події особу. Ним виявився дев’ятнадцятирічний мешканець району, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на спір з товаришами поліз на верхівку ялинки,  при цьому на своєму шляху зривав ялинкові прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали відновлять табличку в підземці за власний кошт

За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ст. 296 КК України – «Хуліганство».

Процесуальне керівництво у даному провадженні здійснювалось Срібнянським відділом Прилуцької місцевої прокуратури.

Після закінчення досудового слідства обвинувальний акт у даному провадженні 11.01.2018 скеровано до Срібнянського районного суду. За результатами судового розгляду, який відбувся 25.01.2017, обвинуваченого за вчинення інкримінованого злочину піддано кримінальному покаранню в вигляді штрафу в розмірі 3400грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вандали похазяйнували біля РАЦСу

Окрім цього, обвинувачений добровільно відшкодував Срібнянській селищній раді завдані ним матеріальні збитки на суму 3213грн.

Ще статті по темі

Back to top button