Кримінал

На вулиці Шевченка у Чернігові з чоловіка зняли золоті прикраси

Вчора, близько 18-ї години, на лінію 102 звернувся 42-річний чернігівець та повідомив, що у нього зникли золоті прикраси. Підозрює двох чоловіків, з якими спілкувався кілька хвилин тому. До заявника направили один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що на вулиці Шевченка до чоловіка звернулися двоє невідомих йому громадян. Після коткої розмови чоловіки пішли. За кілька хвилин чернігівець помітив зникнення ланцюжка та хрестика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давня неприязнь закінчилася вбивством: чернігівця засуджено до 9 років позбавлення волі

Заявник детально описав невідомих, тому за короткий час всі патрульні екіпажі отримали орієнтування про розшук осіб, які можуть бути причетними до крадіжки.

Згодом патрульним надійшла інформація від колег з карного розшуку, що розшукувані особи можуть пересуватися містом на автомобілі Mitsubishi Pajero з реєстраційними номерами Харківської області.

В результаті активних розшукових дій автомобіль та двох невідомих за орієнтуванням виявили на вулиці Молодіжній. Чоловіків затримали, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що обидва – водій та пасажир – жителі Харкова. Під час огляду у них вилучили кілька виробів з жовтого металу. Чернігівець, який повідомив до поліції про крадіжку, упізнав свої речі.

Поліція Чернігова відкрила кримінальне провадження за ст. 185 КК України – Крадіжка.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button