Кримінал

На Житомирщині жителька Чернігівської області привезла своєму коханому у виправну колонію наркотики

Подія трапилася на початку серпня в одній із виправних колоній Бердичівського району. 25-річна жителька Чернігівщини приїхала на короткострокове побачення зі своїм чоловіком. Вона передала 29-річному засудженому у засобах гігієни наркотичну речовину. Це помітили працівники установи та повідомили до поліції.

Слідчо-оперативна група належним чином задокументувала та вилучила виявлене. Експертні дослідження підтвердили вміст у сировині сильнодіючих лікарських та наркотичних засобів, що стало підставою для оголошення жінці про підозру, а судом їй обрано запобіжний захід – домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщини патрульні зафіксували 36 660 порушень водіями швидкісного режиму

Фігурантці інкриміновано протиправні дії, передбачені ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України.

27 вересня слідчі Бердичівського райвідділу поліції за погодженням з окружною прокуратурою вручили підозрюваній обвинувальний акт. Матеріали провадження нині направлені до суду.

За вчинене жінці може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button