Кримінал

Нападник намагався відібрати речі у чернігівця, погрожуючи ножем

Оперативники відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції спільно з колегами Управління карного розшуку та відділу кримінального аналізу поліції Чернігівщини встановили та затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад на містянина. Фігуранту оголошено про підозру.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

До поліції звернувся 42-річний чернігівець із повідомленням про вчинений розбійний напад на нього. За словами заявника, на одній із вулиць Чернігова до нього підбіг незнайомець і під загрозою застосування ножа намагався відібрати особисті речі. Зустрівши опір, нападник завдав потерпілому кілька порізів ножем, після чого втік.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.
У результаті чітко проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до розбою, — 20-річного мешканця одного з сіл Чернігівського району.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У зловмисника поліцейські вилучили одяг зі слідами речовини бурого кольору та ймовірне знаряддя злочину. Речові докази направлено на експертизу.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури оголосив фігуранту про підозру в розбої, вчиненому в умовах воєнного стану (ч.4 статті 187 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button