Кримінал

Наркоторговцям з Чернігівщини повідомлено про підозру (Фото)

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям області у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті психотропної речовини, обіг якої обмежено, у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства учасники групи виготовляли, зберігали та збували психотропну речовину «амфетамін» в особливо великих розмірах. Під час проведення обшуку домоволодіння одного з фігурантів виявлено та вилучено порошкоподібну речовину білого кольору, каністри з хімічними рідинами та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ ліквідувала нарколабораторію з виробництва оптових партій психотропів

Наразі підозрюваних затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Викриття протиправної діяльності проводилося співробітниками Управління СБУ в Чернігівській області, УБН ДБН Національної поліції спільно зі слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button