Кримінал

Нацгвардієць з Чернігова постане перед судом за смертельну ДТП

Слідчі Теруправління ДБР Києва закінчили досудове розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю кінолога Національної гвардії України.

Встановлено, що 6 листопада 2020 року військовослужбовець, рухаючись на власному авто трасою Кіпті — Глухів — Бачівськ, порушив правила дорожнього руху. Через не дотримання дистанції та перевищення швидкості його авто зіткнулося з напівпричепом далекобійного автомобіля.

Внаслідок ДТП одна пасажирка легковика загинула на місці, а інший пасажир отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові в ДТП знову потрапила маршрутка (Фотофакт)

Військовослужбовець обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої та заподіяло тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Обвинувальний акт направлено до Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області для розгляду по суті.

У разі доведення вини у суді чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Досудове розслідування здійснювалося за процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, оперативне супроводження — теруправління ДБР.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button