Кримінал

Навів автомат та погрожував вбивством: жителю Чернігівщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Козелецької окружної прокуратури 38-річному жителю Чернігівського району повідомлено про підозру у придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї і бойового припасу без передбаченого законом дозволу та вчиненні погрози вбивством (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 129 КК України).

За даними слідства, 17.01.2023 у ранковий час неподалік берегу р. Десна на території Чернігівського району, під час конфлікту, який виник через протиправний вилов риби забороненими знаряддями лову, 38-річний житель Чернігівського району, маючи при собі вогнепальну зброю – автомат, наставив його в сторону місцевого мешканця похилого віку та здійснив 1 постріл в бік потерпілого, який перед цим забороняв підозрюваному забрати знаряддя лову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість «грошової допомоги» чернігівка втратила понад 57 тисяч гривень

При цьому судом задоволено клопотання сторони обвинувачення, відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною спілкуватися зі свідками та потерпілим у кримінальному провадженні.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

У разі доведення винуватості підозрюваного у суді останньому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Козелецької окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button