Кримінал

Невдале викрадення: патрульні повернули власнику зниклий мотоцикл

Сьогодні, близько 11-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про викрадення мотоциклу. На вулиці Гетьмана Полуботка власник залишив двоколісного біля магазину. За його словами, відійшов на кілька хвилин. Коли повернувся, мотоцикла вже не було. За вказаною адресою негайно направили один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні допомогли чернігівцю повернути вкрадений мотоцикл

Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що ключ через власну неуважність водій залишив у замку запалювання. Напевно, цим і скористався ймовірний викрадач. Уточнивши номерний знак транспортного засобу та його особливі прикмети, поліцейські вирушили на пошуки. Також орієнтування про розшук мотоциклу отримали інші патрульні екіпажі.

Від’їхавши кілька десятків метрів від місця, де заявник востаннє бачив свій мотоцикл, охоронці порядку побачили дуже схожий за описом. Транспортний засіб стояв за рогом, ніби прихований, із лівого боку було механічне пошкодження.

Водій одразу упізнав свою власність. Також повідомив, що жодних пошкоджень на мотоциклі раніше не було. Вони з’явилися за час відсутності. Також зник ключ від замка запалювання.

Зараз поліція з’ясовує всі обставини події та встановлює осіб, які можуть бути причетними до викрадення.

Шановні водії, залишаючи свій транспортний засіб, забирайте цінні речі та подбайте, щоб він був замкненим.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button