Кримінал

Ніжинські поліцейські затримали двох зловмисників, які викрали і заховали в лісі автомобіль

Оперативники кримінальної поліції Ніжинського райуправління менш ніж за добу встановили особи зловмисників, які незаконно заволоділи автівкою мешканця району. Викрадений легковик вилучено.

Повідомлення про зникнення автомобіля «FIAT» до поліції надійшло вчора надвечір. За словами заявника, він на деякий час залишив автівку припаркованою біля магазину в одному із сіл Ніжинського району. А коли повернувся, то автівки вже не було на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ викрила злочинну групу, яка організувала схему незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку

Оперативники відділу кримінальної поліції Ніжинського райуправління негайно розпочали проведення першочергових розшукових заходів. Опитавши мешканців прилеглих будинків, поліцейські отримали прикмети двох немісцевих чоловіків, яких бачили в селі. Відпрацьовуючи отриману інформацію, поліцейські встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє мешканців Бахмацької громади.

Менш ніж за добу поліція викрила зловмисників. Вони зізналися у скоєному та показали, де сховали автівку – у лісі, за кілька кілометрів від села. Поліцейські викрадену автівку вилучили.

Слідчий Ніжинського райуправління поліції вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Згідно з нею, зловмисникам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button