Кримінал

Ніжинський держслужбовець незаконно заволодів двома арештованими автомобілями

Досудовим розслідуванням встановлено, що головний державний виконавець Ніжинського міськрайонного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, зловживаючи службовим становищем, шляхом підробки актів прийому-передачі майна, заволодів арештованим в рамках виконавчого провадження майном, повідомляє mynizhyn.com.

Держслужбовець незаконно заволодів автомобілем марки «ВАЗ-21093», який належить Концерну «Техновоєнсервіс» та автомобілем марки «ВАЗ-2108», що належить приватній особі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головного спеціаліста Управління Держпраці оштрафували за «Audi Q5»

Автомобілі були затримані працівниками поліції, перебували на території стаціонарного посту №2 (с. Вертіївка) та підлягали передачі на відповідальне зберігання представнику стягувача (з Харкова та Києва).

Зі змісту оригіналів актів прийому-передачі майна від 13.03.2019, які знаходяться у матеріалах кримінального провадження, вбачається, що державний виконавець Ніжинського МВ ДВС Головного управління юстиції у Чернігівській області виконував доручення про проведення виконавчих дій по виконавчих провадженнях, згідно яких необхідно провести опис та вилучення майна боржника і на цій підставі одержав вказані вище транспортні засоби.

З метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні виникає необхідність у отриманні тимчасового доступу та вилучення (виїмки) документів, що стосується предметів злочину.

Суд надав такий дозвіл. Слідство триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button