Кримінал

Обікрала оселю, поки господар годував собаку: поліцейські встановили зловмисницю (Фото)

Менш ніж за добу співробітники Чернігівського райуправління поліції встановили особу чернігівки, яка скористалася неуважністю 68-річного пенсіонера та викрала з будинку його гроші й особисті речі.

Потерпілий чернігівець пояснив поліцейським, що увечері 15 листопада він, як зазвичай, вийшов надвір погодувати собаку. Двері до оселі залишив незамкненими.

Цих кількох хвилин вистачило, аби невідома особа проникла всередину будинку та викрала деякі речі, а також документи, банківські картки і всі наявні гроші — 700 гривень готівкою. Пенсіонер одразу ж зателефонував «102».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За неіснуючі сонячні панелі чернігівець перерахував шахраю 114 тисяч гривень

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції негайно провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 53-річна місцева жителька.

Попередньо з’ясувалося, що зловмисниця колись вже бувала у цьому будинку як гостя, тож трохи орієнтується у приміщенні. Переконавшись, що господар її не помітив, швиденько вхопила те, що їй здалося цінним, та втекла.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Зловмисниці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівського району

Ще статті по темі

Back to top button