Кримінал

Обікрав вночі оселю, поки господиня спала: поліцейські Чернігівщини затримали крадія

Кілька годин вистачило поліцейським Чернігівського райуправління поліції для встановлення особи причетного до крадіжки з будинку 52-річної жительки прикордонного села харчових продуктів та особистих речей.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що посеред ночі почула, як хтось нишпорить у будинку. Вхідні двері залишалися незамкненими. Адже село розташоване за два кілометри від кордону з державою-агресором і постійно потерпає від обстрілів. Тож місцеві у такий спосіб залишають собі вільний шлях, аби швидко вибігти з оселі до укриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберігав обріз та викрадену рушницю: поліцейські Чернігівського району викрили зловмисника (Фото)

Почувши шурхіт в хаті, господиня увімкнула ліхтарик і злякала цим незнайомця. Жінка побачила, як злодій з її речами тікає з будинку.

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції негайно провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу зловмисника. Ним виявився 47-річний раніше судимий чоловік з сусіднього села. Викрадене майно в нього вилучене.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівського району

Ще статті по темі

Back to top button