Кримінал

Обрано запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у вбивстві товариша під час застілля

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області проводиться досудове розслідування за фактом умисного протиправного заподіяння смерті потерпілому (ч. 1 ст. 115 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За замах на умисне вбивство сіверянина засуджено до 7 років позбавлення волі

Досудовим розслідуванням встановлено, що 03.12.2019, близько 21» год. «15» хв., підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході конфлікту, який стався у одному з будинків у с. Слобода, Чернігівського району та області, наніс знайомому один удар ножем в область грудної клітини справа, чим спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді косо-вертикальної колото-різаної рани грудної клітини з ушкодженням серця, від якого останній помер на місці події.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Чернігова від 05.12.2019 підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 8 років позбавлення волі засуджено чоловіка за вбивство біля села Жавинка

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: ч. 1 ст. 115 КК України передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button