Кримінал

Одна з торговельних мереж Чернігівщини реалізовувала підакцизний алкоголь

Галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Завдяки скоординованим прокуратурою спільним заходам правоохоронці встановили факт реалізації на території одного з районних центів області в торговельній мережі незаконно виготовленої підакцизної групи товарів.

У ході обшуків складських приміщень і закладів громадського харчування працівники прокуратури та співробітники фіскальної служби виявили та вилучили близько 2 тис. літрів готової горілчаної продукції та спирту, обладнання для виготовлення та розливу фальсифікованих горілчаних виробів.

На сьогодні тривають слідчі дії, пов’язані з фіксацією злочинної діяльності, пошуком і збором доказів, що є істотними в кримінальному провадженні. Здійснюються інші процесуальні дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності всіх осіб, причетних до вчинення злочину.

Перебіг слідства перебуває на контролі прокуратури області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button