Кримінал

Охоронці пограбували власний склад із кукурудзою

Троє охоронців агропромислового підприємства проникли до складу та винесли звідти 10 мішків насіння кукурудзи.

Збитки аграріїв становили близько 30 тисяч гривень.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

28 січня по допомогу до поліції звернувся керівник одного з агропідприємств Прилуцького району і повідомив, що невідомі особи, пошкодивши віконну раму, викрали зі складського приміщення 10 мішків насіння кукурудзи на суму близько 30 тисяч гривень.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. У ході розслідування співробітники кримінальної поліції Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області встановили, що крадіжку скоїли троє охоронців цієї ж фірми, які мали б охороняти її майно.

У ході проведення подальшого досудового розслідування один із підозрюваних охоронців затриманий у порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Насіння вилучене та передане під розписку власнику.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button