Кримінал

П’яна жінка в Чернігові вчинила ДТП і поїхала з місця події

Завдяки вчасному зверненню до поліції патрульні оперативно розшукали ймовірну винуватцю ДТП.

Учора, 26 вересня, приблизно о 13-й годині до поліції звернувся чернігівець і повідомив, що став свідком, як на проспекті Левка Лук’яненка біля одного з супермаркетів на парковці сталася ДТП — автомобіль Kia Shuma, рухаючись заднім ходом, наїхав на інший легковик — ВАЗ-2114, що стояв поряд. Kia одразу поїхав з місця події. Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині BMW хотів обігнати легковика і потрапив у ДТП

Патрульним, які прибули на місце, заявник повідомив держномер транспортного засобу, що може бути причетним до ДТП, та детальну інформацію про автопригоду. Також показав автомобіль ВАЗ, який отримав механічні пошкодження внаслідок наїзду.
За короткий час поліцейські розшукали за орієнтуванням Kia Shuma. Також вдалося встановити водія. Керувала авто 41-річна чернігівка. Жінка не заперечувала, що перебувала за кермом під час ДТП.

Під час спілкування охоронці порядку помітили у водійки явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка категорично відмовилася проходити огляд у встановленому законом порядку. Натомість вона переконувала інспекторів, що алкоголь вживала вже після автопригоди.
Також громадянка повідомила, що не має посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

Патрульні склали на жінку кілька адмінматеріалів: за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права), ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після вчинення ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.
Тепер долю водійки вирішить суд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button