Кримінал

П’яний чернігівець побив поліцейського

До Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення працівника автопатруля поліції про те, що вчора о 03:45 по вулиці Івана Мазепи, 3, на території медичного закладу затриманий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесних ушкоджень працівнику поліції, вдаривши останнього кулаком в обличчя.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом слідчо-оперативної групи Чернігівського відділу поліції на місце події встановлено, що близько 03:45 до обласного наркологічного диспансеру наряд поліції доставив для обстеження на вміст алкоголю затриманого чоловіка, який скоїв адміністративне правопорушення у вигляді хуліганських дій у кафе «Оранж».

Однак раніше несудимий 43-річний мешканець Чернігова з невідомих причин завдав одного удару кулаком в обличчя працівнику поліції, внаслідок чого останнього каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Чернігівської обласної лікарні.

Постраждалому поліцейському медики діагностували ерозію рогівки лівого ока, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, після чого направили до Чернігівської міської лікарні № 1.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження. Триває перевірка.

Читайте останні кримінальні новини в Чернігові на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button