Кримінал

П’яний чернігівець розмахував ножем на проспекті Миру

Вчора близько першої дня до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Миру невідомий чіпляється до людей, агресивно поводиться та розмахує ножем. За вказаною адресою негайно направили один із патрульних екіпажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасті на Прилуччині: жінка «пробачила» ножове поранення

Прибувши на місце, поліцейські поспілкувалися із заявником і з’ясували, що невідомий громадянин став чіплятися до жінки, голосно кричати, провокуючи конфлікт. Було схоже, що чоловік п’яний. Коли за жінку заступився небайдужий хлопець, агресивний чоловік накинувся на нього з кулаками, потім дістав ножа та став погрожувати. Зрозумівши, що на місце їде поліція, невідомий утік.

Під час обстеження прилеглої території на паркувальному майданчику неподалік місця, де відбувався конфлікт, патрульні виявили громадянина, який намагався сховатися поміж авто. Заявник упізнав невідомого як нападника. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Невідомим виявився 40-річний чернігівець. Під час поверхневого огляду в рюкзаку громадянина виявили предмет, яким той погрожував заявнику. Пізніше під час медичного огляду підтвердився факт алкогольного сп’яніння хулігана.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button