Кримінал

П’яний житель Чернігівщини «замінував» міст Патона у Києві

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який повідомив про замінування кількох об’єктів у столиці, зокрема, і мосту Патона. Правоохоронці перевірили об’єкти, вибухівки не знайшли.

«Сьогодні вранці до столичної поліції надійшло три повідомлення про замінування різних об’єктів на території Печерського району, зокрема і мосту Патона. За вказаними адресами негайно виїжджали працівники профільних служб поліції Києва. У результаті перевірок вибухотехніки ніяких небезпечних предметів не знайшли», — йдеться у повідомленні Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині перекинулася фура (Фотофакт)

Зазначається, що правоохоронці встановили особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію. Ним виявився уродженець Чернігівщини, 1993 року народження. Поліцейські затримали «мінувальника». Свій вчинок правопорушник пояснити не зміг, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння, зазначили у поліції.

«Слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеці громадян) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», — додали у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Укрінформ

Ще статті по темі

Back to top button