Кримінал

Панібратство, що обернулося тяжкими наслідками

Чернігівською місцевою прокуратурою закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця Борзнянського району Чернігівської області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна різанина на Льотній

Досудовим розслідуванням встановлено, що 25.07.2018, близько 16 год. 30 хв., чоловік, 1981 року народження, який із 1996 року чотири рази засуджувався за вчинення злочинів, востаннє у 2006 році – до 14 років позбавлення волі за умисне вбивство, вчинене за обтяжуючих обставин, перебуваючи біля одного з будинків по вул. Кленовій у м. Чернігові, в ході сварки з потерпілим, 1971 року народження, наніс останньому один удар лезом ножа в ділянку тулуба, чим спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в момент їх заподіяння.

Якщо суд визнає обвинуваченого винним у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, крім 8 років позбавлення волі, йому доведеться ще сплатити 5094,00 грн за позовом прокурора, пред’явленого в інтересах лікарні, та 13 698 грн витрат на залучення експертів.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button