Кримінал

Патрульні та небайдужий чернігівець запобігли ймовірному шахрайству

Сьогодні, близько 11-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Слобідській невідомий чоловік вимагає гроші у літньої жінки. За вказаною адресою направили один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські виявили заявника, який вказав на громадянина, що стояв поряд. За словами чоловіка, він став свідком, як невідомий вимагав у старенької кошти. Коли почув, що заявник телефонує до поліції, намагався втекти.

Опитавши 80-річну жінку, інспектори з’ясували, що напередодні їй зателефонували з невідомого номеру та повідомили, що її донька перебуває у лікарні після ДТП. Травми тяжкі, тому терміново потрібна велика сума грошей. Забрати гроші приїде «кур’єр».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продався росіянам за гроші: у Чернігові ухвалили вирок рецидивісту за державну зраду

Саме на «кур’єра» й звернув увагу чоловік, що проходив повз. Розповідь видалася йому підозрілою, тому він і вирішив звернутися до поліції.

Невідомим виявився 26-річний киянин. Під час поверхневої перевірки у нього виявили грошові кошти в сумі 5 000 доларів США. Таку суму йому передала жінка — нібито на лікування дочки. Як виявилося згодом, з дочкою все гаразд.

Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button