Кримінал

Патрульні затримали військовослужбовця-дезертира

Увечері 24 березня на стаціонарному посту «Кіпті» до правоохоронців, які здійснюють нагляд за дорожнім рухом, звернувся місцевий житель. Він повідомив, що за селом ходить невідома особа, яка, на його думку, має підозрілий вигляд. Двоє патрульних разом із місцевим жителем вирушили на пошуки підозрілої особи. За деякий час на околиці села поліцейські зупинили юнака.

Селянин вказав, що бачив саме цю особу. На вимогу патрульних показати документи хлопець надав паспорт громадянина України, та розповідати, звідки він і куди йде, відмовився. 20-річного громадянина для перевірки його даних правоохоронці доставили на стаціонарний пост.

З’ясувалося, що хлопець – військовослужбовець, який кілька днів тому самовільно покинув розташування військової частини в Чернігові.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

На нього в поліції була інформація про розшук. Зрозумівши, що мовчати сенсу більше немає, хлопець зізнався, що дійсно втік із військової частини і намагався добратися додому, в Запорізьку область. Патрульні повідомили до військової служби правопорядку та доставили втікача до Чернігова, де передали його військовим.

Ще статті по темі

Back to top button