Кримінал

Перерахував 120 тисяч гривень в надії отримати легкий прибуток: на Чернігівщині шахраї ошукали 32-річного чоловіка

24 квітня до поліції звернувся 32-річний мешканець Чернігівського району із повідомленням, що його ошукали. Ще в лютому цього року чоловіку надійшла в месенджер пропозиція стати акціонером та швидко заробити в онлайн-режимі.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Заявнику запропонували зареєструватися на сайті та вносити невеликі суми, щоб потім отримати заробіток з відсотками.

З лютого потерпілий регулярно перераховував різні суми коштів. Спочатку, поки суми вкладених коштів були незначні, в нього кілька разів виходило вивести гроші і отримати заробіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові дві бригади медиків «швидкої» врятували 74-річну жінку, в якої зупинилося серце

В подальшому «спеціаліст біржі», який вів з потерпілим переписку в месенджері, запропонував йому збільшити внесені суми нібито для того, щоб потім отримати більший прибуток. Потерпілий погодився та перерахував на невідомі рахунки майже 120 тисяч гривень.

Однак прибутку з відсотками він не отримав і власні кошти йому не повернули.

За цим фактом поліцією відкрито провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України- шахрайство. Триває досудове розслідування.

Поліція закликає громадян не довіряти заманливим оголошенням в інтернеті про легкий заробіток. Ставтесь уважно та критично до будь-яких подібних пропозицій миттєвого отримання прибутку. Ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які спонукають переказати кошти під приводом швидкого та заманливого заробітку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button