Кримінал

Під час сварки мало не зарубав приятеля кухонною сокирою: на Чернігівщині затримали 70-річного чоловіка

Оперативники кримінальної поліції відділення №1 (м. Бахмач) Ніжинського райуправління поліції розшукали та затримали чоловіка, який під час сварки завдав кілька ударів сокирою своєму приятелю. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Інформація про поранення чоловіка надійшла до поліції ввечері 10 жовтня. Медики бригади екстреної допомоги доставили до лікарні чоловіка з проникними пораненнями. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що 42-річний потерпілий постраждав під час конфлікту зі своїм знайомим. Чоловіки разом вживали алкоголь і посварилися. Старший із них схопив кухонну сокиру та кілька разів вдарив нею потерпілого по тулубу.

Поліцейські оперативно встановили особу та розшукали нападника. Ним виявився 70-річний мешканець одного з сіл Бахмацької громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золото на Кубку України з боксу виборола дівчина з Чернігова

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button