Кримінал

Поблизу Чернігова жінка із ревнощів вбила «конкурентку»

Вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області від 15.10.2019 жінку засуджено за вбивство через ревнощі (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як вже повідомлялось, 21.05.2019, близько 11-ї години обвинувачена, знаходячись у одному з будинків по вул. Шевченка в
с. Старий Білоус, Чернігівського району та області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з ревнощів до чоловіка, умисно нанесла потерпілій не менше восьми ударів металевою частиною молотка в голову, спричинивши останній тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми – множинних забійно-рваних ран волосистої частини голови, правої вушної раковини, садна обличчя, масивного синця завушної ділянки справа, крововиливів в м’які тканини голови з внутрішньої поверхні в проекціях ран голови, вдавленого уламкового перелому тім’яно-скроневої кістки справа, лінійного перелому кісток основи черепа, субарохноїдальних крововиливів та забоїв головного мозку, субдуральних згортків по випуклій поверхні обох півкуль.

Про це повідомляють у Чернігівській  місцевій прокуратурі.

Злочин жінка приховувати не стала та розповіла про все знайомій, яка і викликала «швидку» та поліцію. Потерпіла померла у лікарні через 9 днів після інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На полі під Черніговом знайшли тіло чоловіка

Під час судового розгляду обвинувачена повністю визнала свою провину у скоєному, у зв’язку з чим вироком суду їй призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі. Крім того, з обвинуваченої на користь держави стягнуто більше 30 000 гривень витрат, пов’язаних з лікуванням потерпілої.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button