Кримінал

Пограбування магазину на Чернігівщині: чоловік силою забрав продукти

В Сосницькому та Коропському районах області правоохоронці розкрили по «гарячих слідах» два пограбування.

До Сосницького відділення поліції звернулася продавчиня одного з місцевих магазинів і повідомила, що до торговельного закладу, де вона працює, зайшов невідомий чоловік і силою забрав з магазина харчові продукти.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на виклик, оперативники кримінальної поліції, встановивши прикмети підозрюваного, вирушили на його пошуки. Зловмисника було затримано одразу неподалік місця злочину. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із законом. Чоловік пручатися не став та у всьому зізнався. Викрадене повернуто власнику.

Того ж дня до Коропського відділення поліції надійшло повідомлення жительки району, що її щойно пограбувала наочно знайома жінка, відібравши у неї 400 гривень. Прибувши на місце події, правоохоронці опитали потерпілу, з’ясувавши всі обставини злочину, й по «гарячих слідах» затримали підозрювану. Нею виявилася 48-річна раніше судима місцева мешканка.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button