Кримінал

Поліграф розкрив брехню жінки, яка замаскувала вбивство під нещасний випадок

Поліцейські управління карного розшуку ГУНП у Чернігівській області за допомогою поліграфу розкрили вбивство 65-річного жителя Семенівського району, замасковане родичкою вбитого під нещасний випадок.

Наприкінці квітня до чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні, що у власному будинку помер 65-річний мешканець одного з сіл району.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Дружина померлого пояснила правоохоронцям, що її чоловік з власної необережності перечепився та впав грудьми на серп. Поранений, він зміг прийти додому, але потім знепритомнів і помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропському районі сталося вбивство на кладовищі

Подальший розтин не заперечив представленої картини події та припущення щодо можливої причини смерті потерпілого. На версії нещасного випадку дуже наполягала і вдова покійного. Проте оперативники продовжували відпрацьовувати всі обставини цієї події. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, опитавши мешканців села, правоохоронці отримали інформацію, що до смерті чоловіка може бути причетна його дружина.

Після повторного опитування з використання поліграфа жінка зізналася, що увечері в ході конфлікту з чоловіком ударила його ножем у груди А потім, злякавшись, усе подала як нещасний випадок.
Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «умисне вбивство» – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Жінці повідомлено про підозру. Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button