Кримінал

Поліцейські Чернігівщини вручили підозру чоловіку за підпал автомобіля депутата обласної ради

Сьогодні слідчі Прилуцького районного відділу поліції вручили повідомлення про підозру 31-річному чоловіку, який днями підпалив автомобіль депутата обласної ради. Затримали чоловіка оперативники поліції Київської та Чернігівської областей за підтримки Чернігівської обласної прокуратури.

Повідомлення про підпал автівки поліція Прилуччини отримала 28 липня після другої години ночі. Спалахнув позашляховик, який перебував у користуванні директора переробного підприємства, депутата обласної ради. Автівка ночувала у дворі садиби користувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладача військової частини на Чернігівщині суд позбавив військового звання

Дії поліцейських з розкриття цього злочину на місці координував особисто начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили записи з камер відеоспостереження. Правоохоронці встановили, що єдиною ймовірною причиною пожежі був підпал автомобіля.

У результаті комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 31-річний уродженець Донеччини. Правоохоронці також підозрюють його у підпалі будинку підприємця  у Бориспільському районі Київщини.

Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі (неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння злочинів на території Харківської області,  в тому числі умисного вбивства), останні півроку жив у орендованих квартирах міста Біла Церква та перебивався тимчасовими заробітками, постійно змінював номери телефону.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button