Кримінал

Поліцейські вилучили у мешканця Мринської громади наркотиків на понад 100 тисяч гривень (Фото)

Вчора в ході санкціонованого обшуку в господарстві 31-річного мешканця одного із сіл Мринської територіальної громади поліцейські Ніжинського району вилучили близько трьох кілограмів підготовленої до вживання наркосировини та інші речові докази.

Інформацію про те, що мешканець Мринської громади може зберігати вдома наркотичні засоби, отримав місцевий дільничний офіцер поліції. Суд належним чином оцінив представлені поліцейськими аргументи і надав дозвіл на проведення обшуку в помешканні та господарстві громадянина.

Під час обшуку поліцейські виявили низку схованок в будинку та у господарських приміщеннях. Там зберігалася суха подрібнена рослинна речовина, розфасована у різні ємності, паперові згортки та зіп-пакети. Загальна маса вилученої наркосировини сягає трьох кілограмів, а вартість на «чорному ринку» трохи перевищує 100 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З допомогою приладу Trucam патрульним вдалося виявити особу у розшуку

Окрім цього, поліцейські знайшли кілька скляних ємностей із дбайливо відсортованим насінням, схожим на насіння конопель. Найбільш імовірно, що чоловік зберігав його з метою культивації конопель і в наступному аграрному сезоні.

Також поліцейські вилучили саморобні пристрої для куріння із нашаруванням речовини, схожої на екстракт канабісу.

Вилучені предмети та речовини направлені на експертне дослідження.

Господар помешкання надає пояснення поліції в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України). Її максимальна санкція — до п’яти років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button