Кримінал

Поліція Чернігівщини притягнула до відповідальності фальсифікатора алкоголю та цигарок у Славутичі

Чернігівські поліцейські викрили підприємця в нелегальному виготовленні й обігу алкоголю і цигарок на ринку Славутича. Територію ринку та вокзалу в у цьому місті обслуговують співробітники Чернігівського районного управління поліції.

20 березня поліцейські виявили та вилучили у славутицького підприємця близько 50 літрів рідини з характерним запахом спирту, розфасованої в 5-літрові пляшки. Крім того, поліцейські виявили та вилучили понад тисячу пачок цигарок, теж без марок акцизного збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Новгород-Сіверському АГЗС працювала з порушеннями (Фото)

На підприємця поліція склала адміністративні матеріали за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із можливою конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.

Відпрацювання відбуваються на постійній основі. За кілька днів до цього поліція склала протокол на чернігівського підприємця за нелегальне виготовлення та обіг алкоголю.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button