Кримінал

Поліція Чернігівщини знайшла маму, яка зникла разом із 4-річною дитиною

На третій день після зникнення дружини і доньки житель Менського району звернувся по допомогу до поліції. Відтягування часу завжди ускладнює процес пошуків людини, але правоохоронці доклали неабияких зусиль, щоб оперативно знайти жінку з малечею живими та неушкодженими.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

11 березня по допомогу до Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області звернувся житель селища Березна. Чоловік бідкався, що вже два дні не може знайти свою дружину з п’ятирічною донькою.

До помешкання заявника негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям чоловік розповів, що 9 березня їздив у особистих справах до обласного центру, а коли повернувся — не застав удома своїх родичів. Спочатку він не надав цьому значення, бо дружина запросто могла поїхати до подруги й навіть заночувати там. Але після двох днів марного очікування голова родини запанікував і звернувся до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір, яка задушила дитину, запроторили до психлікарні

Родина перебуває на обліку органів опіки, як сім’я, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Тому слідчо-оперативна група, до якої увійшли досвідчені правоохоронці, перш за все оглянула будинок та прилеглу територію, аби переконатися, що жінка з донькою не стали жертвою кримінального правопорушення. На щастя, ця версія не знайшла підтвердження.

Проте знайшлися свідки, які бачили зниклих на трасі Чернігів-Мена. Поліція опитала друзів і знайомих жінки, орієнтування про розшук зниклих направили іншим відділенням Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

До пошуків підключили громадськість, працівників Березнянської селищної ради, місцевої школи, дитсадку, продавців магазинів та просто небайдужих односельців, які зголосилися допомогти в пошуках.

У результаті наполегливої роботи поліцейські Менського відділу поліції 13 березня розшукали жінку разом з донькою в одному з сіл сусіднього Сновського району. Там молода пані гостювала у чоловіка, з яким познайомилася у соціальних мережах та тривалий час листувалася, перш ніж наважитися на нові стосунки.

Ще статті по темі

Back to top button