Кримінал

Поліція затримала серійного вуличного крадія

24-річну чернігівку пограбували посеред білого дня на вулиці Генерала Пухова, 131. Приблизно о 12:30 невідомий чоловік зірвав із неї золотий ланцюжок і зник у напрямку піцерії «Базис».

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

Потерпіла одразу звернулась по допомогу до правоохоронців. За словами жінки, зловмисник був одягнений у спортивну куртку темного кольору, червоні шорти та кросівки, на зріст приблизно 170 сантиметрів, худорлявої статури, з темним коротким волоссям.

У ході відпрацювання міста за планом «Спіраль» за гарячими слідами патрульні на Кільцевій затримали злодія. Ним виявився 26-річний раніше несудимий житель Чернігова, охоронець Чорнобильського спецкомбінату.

Того ж дня зі схожою заявою до поліції звернулась 55-річна чернігівка. У неї затриманий близько 15:20 біля Будинку побуту по проспекту Миру зірвав золоту підвіску із зображенням Божої Матері.

Працівники кримінальної поліції встановили, що на рахунку чоловіка ще декілька пограбувань жінок, які він скоїв напередодні.

За цими фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 186 Кримінального кодексу України.

Ще статті по темі

Back to top button