Кримінал

Понад 66 тисяч гривень сплатить житель Чернігівщини за незаконну риболовлю

У понеділок, 17 липня, Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході рибоохоронного рейду на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Самійлівка Кіптівської громади виявлено порушника, який рибалив з човна за допомогою забороненого знаряддя лову — сітки простої. В протизаконний спосіб порушник добув 39 екз. риби: карась сріблястий – 33 екз., окунь – 3 екз; плітка — 3 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 66 351 грн. Браконьєром виявися житель с. Вовчок Кіптівської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ваша картка заблокована»: псевдобанкір ошукав чернігівку на майже 32 тисячі гривень

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група РУП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, заборонене знаряддя лову та гумовий човен вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Ще статті по темі

Back to top button