Кримінал

Попри заборону полювання: у Чернігівському районі затримали мисливця

Незважаючи на діючу в області заборону на проведення полювання, введену рішенням Ради оборони області від 13.06.2022, трапляються прикрі випадки ігнорування недобросовісними громадянами встановлених обмежень, пов’язаних з військовим станом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 22-річного чернігівця шахраї зняли гроші з карти

Так, 2 листопада, єгерською службою одного із мисливських господарств області під час охорони угідь на території Чернігівського району поблизу смт. Десна, затримано громадянина з мисливською зброєю без будь-яких дозвільних документів. На щастя, горе-мисливець не встиг нічого вполювати. За порушення вимог чинного законодавства на порушника складено адміністративний протокол за частиною першою статті 85 КУпАП та передано на розгляд до Державної екологічної інспекції у Чернігівській області. За результатами розгляду справи на порушника накладено стягнення у вигляді штрафу в межах санкції статті.

До уваги громадян та мисливців, у зв’язку з воєнним станом в країні через агресію РФ, відкриття сезону полювання поки не на часі і по зрозумілим причинам відкладається на невизначений термін.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button