Кримінал

Прилучанин, який забив до смерті товариша, під вартою чекає на суд

Завершено досудове розслідування та прокурором Прилуцької окружної прокуратури 17.03.2021 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Прилуки гр. К., який на початку січня 2021 року умисно позбавив життя свого товариша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 37-річний чернігівець вбив стареньку за 7 тисяч гривень (Фото)

Нагадаю, що гр. К., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в житловому будинку в м. Прилуки, під час сварки на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин із метою умисного протиправного заподіяння смерті потерпілому наніс йому руками та ногами удари в обличчя та ділянку тулуба, після чого, схопивши останнього за куртку, що була на ньому, неодноразово вдарив його головою об металевий кутник груби, чим заподіяв потерпілому тілесних ушкоджень, які, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, належать до категорії тяжких за ознакою небезпеки для життя.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події, а гр. К. залишив місце скоєння злочину. Через декілька днів із метою приховування тіла потерпілого гр. К. повернувся до господарства, де відбулася ця подія, загорнув труп у ковдру та поліетилен, зв’язав його мотузкою та засунув у мішок, після чого на велосипеді вивіз тіло до р. Удай і викинув його у воду.

Злочинні дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України, покарання передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз обвинувачений перебуває під вартою.

Прокуратура м. Прилуки

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button