Кримінал

Прилуцькі поліцейські розслідують обставини автопригоди, в якій травмувалася дитина

26 жовтня близько 14-ї години до поліції надійшла інформація, що на перехресті вулиць Київська-Ярмаркова водій легковика здійснив наїзд на 11-річну дівчинку. На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу.

Правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Попередньо поліцейські встановили, що 32-річний водій легкового автомобіля здійснив наїзд на 11-річну прилучанку, яка переходила проїжджу частину по неврегульованому пішохідному переходу.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках водій збив неповнолітнього пішохода

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.), карається штрафом, виправними роботами, арештом або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button