Кримінал

Прилуцькі поліцейські затримали особу за підозрою в пограбуванні (Фото)

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали чоловіка, який завдав тілесні ушкодження наочно знайомому та відібрав у нього мобільний телефон. Нападника поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

29 березня до поліції надійшло повідомлення про грабіж. 38-річний потерпілий розказав, що на нього напав наочно знайомий чоловік, побив, забрав телефон і зник.

В ході оперативно-розшукових заходів та слідчих дій оперативники Прилуцького районного відділу поліції з’ясували, що до скоєння тяжкого злочину причетний односелець потерпілого. 35-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні виявили чернігівця, якого розшукує поліція

Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Чоловік зізнався у скоєному та надавав правдиві свідчення. При поверхневому огляді поліцейські вилучили у нього телефон потерпілого.

Слідчий відкрив провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «грабіж, поєднаний з насильством», що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button