Кримінал

Прилуцькі поліцейські затримали підозрюваних у низці крадіжок

Під час Новорічних свят співробітники Прилуцького відділу поліції встановили місцезнаходження зловмисників, причетних більше ніж до 10 крадіжок. Лиходіям оголошено про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирний злодій проведе за ґратами майже 4 роки

Інформація про крадіжки, до яких причетні згадані особи, почала надходити до поліції з жовтня 2019 року. Потерпілі повідомляли, що невідомі крали речі з приватних будинків та магазинів. Зловмисників також цікавили велосипеди та автівки.

Знайти крадіїв правоохоронцям допомогли записи з камер відеоспостереження. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники Прилуцького відділу поліції встановили зловмисників та їх ймовірне місцезнаходження. Зрештою поліцейські їх затримали та оголосили про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 2 та частиною 3 статті 185 (крадіжка) та частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Максимальна санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до інших подібних злочинів.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button