Кримінал

Проламав череп і розкаявся: вирок у справі про побиття біля нічного клубу

Суд розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням молодика у спричиненні потерпілому умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець порізав чоловіка біля «Chicken Hut»: вирок суду

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений, 1993 року народження, 28 березня 2019 року близько першої години ночі відпочивав у розважальному закладі «Роял Вегас», що по вул. Ринковій, 2 у м. Чернігові. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та знаходячись на вулиці поблизу закладу, чоловік почав наносити удари раніше незнайомому потерпілому, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток основи черепу, забоєм головного мозку, травматичними епідуральними та субарахноїдальними крововиливами, забійно-рваними ранами верхньої губи, травматичним вивихом 24 зуба, численними підшкірними гематомами, саднами та забоями м’яких тканин обличчя.

У судовому засіданні обвинувачений вину згідно пред’явленого обвинувачення визнав у повному обсязі та просив вибачення у потерпілого. Відтак, вироком суду йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Разом із тим, суд дійшов висновку про можливість виправлення обвинуваченого без ізоляції від суспільства, а тому від призначеного покарання останнього звільнено зі встановленням іспитового строку в 3 роки.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button