Кримінал

Різанина на Козелеччині: посварились пенсіонери

Поліцейські Козелецького відділення поліції ГУНП у Чернігівській області відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень жителю одного з сіл району.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Близько другої години ночі до чергової частини Козелецького відділення поліції надійшло повідомлення з райлікарні про те, що в медичному закладі надається допомога 50-річному тяжко пораненому чоловікові. У потерпілого було діагностовано проникаюче ножове поранення лівої ділянки живота з пошкодженням внутрішніх органів.

До лікарні та до місця, звідки доправили пораненого, виїхала кримінальна поліція, слідчо-оперативна група та дільничний.

За адресою, де сталася різанина, правоохоронці виявили господаря помешкання в стані алкогольного сп’яніння. 51-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом, не заперечував, що вдарив ножем потерпілого.

Підозрюваний пояснив, що близько другої години ночі під час вживання спиртного у нього з потерпілим виник конфлікт, у ході якого він схопив ножа, що лежав на столі, і вдарив ним супротивника.

Із місця події вилучені речові докази, що беззаперечно свідчать про скоєння злочину.

Наразі за фактом поліція відкрила кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button