Кримінал

Різдвяна трагедія у Сновську: конфлікт вирішили сокирою

7 січня до поліції надійшла інформація про виявлення в будинку одного з сіл району непритомного чоловіка з рубаною раною голови.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Сновського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області.

Про це Чеline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Правоохоронці встановили, що потерпілий прийшов у гості до односельця, де чоловіки разом вживали алкогольні напої. Згодом на ґрунті неприязних відносин між гостем і господарем виник конфлікт. Словесна перепалка швидко переросла в бійку, в ході якої власник помешкання взяв сокиру і завдав удару по голові гостю, від чого той впав на підлогу та знепритомнів.

Потерпілого в стані коми із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом скроневої кістки було госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні. Наступного дня, не опритомнівши від отриманих травм, потерпілий помер у лікарні.

Зловмисник у скоєному зізнався та дав правдиві свідчення, його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство».

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button