Кримінал

Селянин незаконно зберігав у себе вогнепальну зброю

Кримінальна поліція вилучила у жителя Куликівського району обріз і рушницю.

В рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» поліція отримала інформацію, що мешканець одного з сіл Куликівського району зберігає вогнепальну зброю.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні громадянина співробітники кримінальної поліції та слідчі виявили і вилучили у селянина обріз мисливської рушниці та мисливську комбіновану рушницю марки «Sauer» невстановленої моделі без номерів.

Зброя направлена на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Того ж дня в лісі поблизу Чернігова на території Новобілоуської сільської ради було виявлено предмет, схожий на снаряд часів Другої світової війни. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки, які ідентифікували боєприпас як артилерійський снаряд калібру 76мм.

До приїду піротехнічної групи ДСНС небезпечну знахідку охороняли співробітники Чернігівського районного відділення поліції.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button