Кримінал

Шахрайство року: військовий із Криму заплатив за курортний секс 60 тисяч євро

Справжня детективна історія розгорілася в Чернігові. Наразі вона претендує на найгучніше шахрайство року. До поліції міста звернувся офіцер у відставці. Він хоче, щоб правоохоронці знайшли чернігівку, яка заволоділа його 60 тисячами євро.

Із неофіційних джерел ЧЕline стало відомо, що пара познайомилася на Кіпрі під час відпочинку. Чоловік був військовим у відставці і повернувся до України з Криму під час анексії. Там встиг продати квартиру, тож мав гроші. Між чоловіком і жінкою зав’язалися тісні стосунки. Він мріяв придбати нерухомість на острові. Жінка зголосилася допомогти.

Повернувшись до України, чернігівка повідомила своєму знайомому, що знайшла будиночок за пристойною ціною. Офіцер віддав спершу 20 тисяч євро готівкою. Жодної розписки ніхто не писав. Він повірив на слово своїй знайомій. За кілька днів чоловік перевів на картку ще 40 тисяч.

Після того, як останній євро надійшов на рахунок шахрайки, вона зненацька зникла. Сталося це ще в середині листопада. Офіцер до останнього сподівався, що йому або повернуть гроші, або дадуть ключі від омріяного будиночка на Кіпрі. Натомість він залишився ні з чим. Не допоміг ані життєвий досвід, ані служба в армії.

Ще статті по темі

Back to top button