Кримінал

Скоїв ДТП і пішов вживати алкогольні напої: подробиці аварії на вулиці Івана Мазепи

У неділю, 22 вересня, о 14.21 на лінію патрульної поліції в Чернігівській області надійшло повідомлення про скоєння ДТП на вулиці Івана Мазепи біля однієї з АЗС у місті.

«Прибувши за вказаною адресою, поліція підтвердила факт ДТП. Водій на місці пригоди був відсутній. Під час огляду прилеглої території на АЗС по вул. І Мазепи виявлено громадянина, котрий повідомив, що дійсно керував ТЗ BMW 520 та скоїв ДТП, після чого пішов на АЗС і вживав алкогольні напої. Було встановлено, що водій керував автомобілем BMW 520 по вул. Івана Мазепи, перед початком руху не забезпечив технічно-справний стан автомобіля, внаслідок чого під час руху на перехресті з круговим рухом по вул. Івана Мазепи в напрямку вул. Народного руху в автомобіля відлетіло праве заднє колесо. В результаті водій здійснив наїзд на перешкоду, а саме бордюрний камінь», – зазначає в коментарі ЧЕЛАЙН речниця патрульної поліції в Чернігівській області Руслана Железняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині автомобіль «БМВ» на смерть збив велосипедистку

У результаті цієї ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження. На водія було складено протокол за ст. 124 КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, карається штрафом у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), протокол за ч. 4 ст. 130КУпАП (вживання алкоголю, наркотичних речовин тощо після ДТП, карається штрафом у розмірі 34 000 грн, або адміністративним арештом на строк п’ятнадцять діб із позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки), протокол за ч. 5 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування транспортним засобом певної категорії, вчинене повторно протягом року) та винесено постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Транспортний засіб було евакуйовано на штрафмайданчик.

Водій від медичної допомоги відмовився.

Спілкувалась Оксана Замятіна

Фото: Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button