Кримінал

Смертельна ДТП у Бахмацькому районі: прокуратура скерувала обвинувальний акт до суду

Прокуратура Чернігівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного водія за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яна ДТП на Чернігівщині: водій у лікарні

Як з’ясувалося,  керуючи автобусом «Neoplan» на автодорозі «Кіпті-Глухів-Бачівськ», обвинувачений порушив Правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу для руху та допустив зіткнення з сідловим тягачем «Iveсo» з напівпричепом, завантаженим рулонами пресованого паперу.

Внаслідок зіткнення рулони паперу випали на проїзну частину та один з них спричинив механічні пошкодження автомобіля «Toyota Camry», який слідував за вищевказаним транспортним засобом.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло 4 пасажира автобусу. Ще 10 пасажирів «Neoplan» та 1 пасажир «Toyota Camry» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button