Кримінал

Смертельна ДТП: вантажівка зіткнулась з ВАЗом

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Біля с. Красне Бахмацького району о 14 год. 2 серпня водій вантажного автомобіля «DAF» здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21102».

Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-21102», 1977 року народження, від отриманих травм померв Бахмацькій центральній районні лікарні.

Два пасажири автомобіля «ВАЗ-21102» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Бахмацької центральної районної лікарні.

У м. Чернігові на перехресті проспекту Миру та вулиці Льотної о 7 год. 30 хв. 2 серпня водій маршрутного автобусу «БАЗ-22154» здійснив зіткнення з автомобілем «FORD MONDEO». Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «FORD MONDEO» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

У м. Чернігові на перехресті проспекту Миру та вулиці Героїв Чорнобиля о 13 год. 30 хв. 2 серпня водій автомобіля «MITSUBISHI LANCER» здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21104». Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-21104» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №1.

У м. Чернігові на перехресті вулиць Київської та Л. Боднарука о 17 год. 25 хв.     2 серпня водій автомобіля «FORD SIERA» здійснив наїзд на велосипедиста, 2002 року народження. Внаслідок пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до травмпункту Чернігівської обласної дитячої лікарні. Після надання медичної допомоги дитина відпущена додому.

Ще статті по темі

Back to top button