Кримінал

Спокусилася на крадіжку: у супермаркеті 50-річна жінка викрала гаманець

По допомогу до поліції звернулася чернігівка, у якої в супермаркеті викрали гаманець. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила особу жінки, причетної до крадіжки.

5 травня диспетчер лінії «102» отримав повідомлення, що чернігівка, захопившись вибором товарів в одному з місцевих супермаркетів, стала жертвою злодія. Завдяки тому, що жертва оговталася упродовж 15 хвилин після злочину та подзвонила в поліцію, пошуки лиходія не зайняли багато часу.

Виявилося, що в гаманці окрім банківських карток та інших документів лежали ще й 1600 гривень. Однак скористатися краденим 50-річна зловмисниця не встигла.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині шахрайка викрала в бабусі 10 тисяч

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Дані дії карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що дрібні крадіжки поширені насамперед через те, що власники речей не пильнують зі ними. Таким чином поліція вимушена постійно вираховувати тих, хто краде шоколадки та шампуні у магазинах, або й узагалі речі самих продавчинь. У неділю ж правоохоронці мали знайти кривдницю клієнтки магазина побутової хімії. Тому поліція Чернігова вкотре звертається до громадян — пильнуйте за своїми речами та не залишайте їх без нагляду, адже секундна неуважність може стати вам в копієчку.

Ще статті по темі

Back to top button