Кримінал

Спричинив ДТП і намагався втекти: патрульні розшукали п’яного водія

Учора, 27 квітня, близько 23-ї години патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода — Subaru Outback здійснив зіткнення з автомобілем Citroen Xsara. Водій Subaru не зупиняючись поїхав із місця пригоди. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За короткий час один із патрульних екіпажів виявив та зупинив Subaru Outback за орієнтуванням. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Як з’ясувалося, за кермом перебував 34-річний чернігівець. Чоловік не заперечував, що керував авто під час автопригоди. Причину залишення місця ДТП він не пояснив.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 2,18 проміле.

До того ж зʼясувалося, що він обмежений у праві керування транспортними засобами.
Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування в стані спʼяніння), ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка тимчасово обмежена у такому праві) КУпАП.
Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Долю водія вирішить суд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button