Кримінал

Столичні бандити пограбували чернігівського маршрутника (Відео)

Трьох чоловіків в мікроавтобусі із Києва підозрюють у розбійному нападі на водія маршрутного таксі. У селищі Десна вони, погрожуючи ножем, відібрали в чоловіка 5 тисяч гривень, а на додачу ще й порізали колеса маршрутки. Водій сповістив поліцію про напад. Було оголошено план «Перехоплення». Черговий управління превентивної діяльності надіслав орієнтири усім нарядам, що чергували на трасі Київ – Чернігів. У Кіптях поліцейські помітили підозрюваних. Із дотриманням заходів особистої безпеки зупинили транспортний засіб і викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

 «Щоб не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, була обрана ділянка дороги, де інтенсивність руху була незначною. Далі зупинили їх і затримали. Вони нервували, але опір не чинили», — інспектор роти ДПС Євген Остроух.

Троє з чотирьох затриманих мали судимості. У салоні знайшли речові докази. Поліція перевіряє підозрюваних у вчиненні інших злочинів на теренах області. Відкрито кримінальне провадження за розбійний напад. Чоловікам загрожує до 10 років в’язниці.

Ще статті по темі

Back to top button