Кримінал

Столичні нероби зазіхнули на чернігівський Lanos

Кримінальна поліція Чернігова разом із колегами з Головного управління Національної поліції в Чернігівській області затримала двох раніше судимих жителів Київщини, які викрали легковик у жителя обласного центру.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На початку листопада минулого року до поліції із заявою звернулася жителька Чернігова і повідомила, що вночі невстановлені особи незаконно заволоділи її автомобілем «Daewoo Lanos».

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції спільно з управлінням карного розшуку Головного управління Національної поліції в Чернігівській області встановили, що незаконне заволодіння автотранспортом скоїли двоє безробітних, раніше судимих жителів Київської області.

Зловмисники у скоєному зізналися та надали правдиві свідчення. Викрадений автомобіль вилучено та повернуто власнику. Підозрювані затримані та поміщені до слідчого ізолятора м. Києва.

Як повідомив начальник Чернігівського відділу поліції Сергій Кагітін, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) — караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button